ANA LUISA

Descriere colaborare:

Brandul de bijuterii Ana Luisa din New York este unul dintre cele mai relevante din industria bijuteriilor. Colaborarea cu departamentul din România – Active Digitale – a început în 2020, iar ceea ce ne-a atras cel mai mult și ne-a convins că este clientul ideal, a fost profesionalismul cu care sunt create bijuteriile, dar și modul în care brandul comunică și își îngrijește clienții. 

Pentru noi a fost o reală plăcere să fim parte dintr-un brand de renume și o companie extinsă la nivel global ce oferă soluții sustenabile și etice în industria bijuteriilor. 

Principala noastră responsabilitate a constat în dezvoltarea campaniilor de marketing prin culegerea de date relevante care să ajute compania să creeze mesaje relevante și colaborări fructuoase cu influenceri.

Highlights:

  • Peste 20.000 de date publice colectate și structurate pe categorii relevante, verificate și corectate.

Servicii oferite:

Chiar dacă organizarea corectă a informațiilor de pe site-uri este extrem de importantă, suntem perfect conștienți că fără o strategie de marketing bine pusă la punct, acele informații nu vor ajunge la potențialii clienți. Tocmai de aceea, deși echipa noastră este specializată în adăugarea de produse în magazine online sau introducerea de date specifice în industria de e-commerce, am decis ca în cazul Ana Luisa New York să ne deschidem orizonturile, să ieșim din zona de confort și să ne implicăm în colectarea și validarea de date necesare care să ajute brandul în realizarea unor strategii de comunicare și marketing relevante și care să convertească. Printre serviciile oferite se numără:

  • Verificarea datelor publice primite;
  • Corectarea eventualelor erori informaționale;
  • Realizarea de categorii specifice pentru fiecare informație în parte;
  • Introducerea de date relevante pentru realizarea strategiei de comunicare în funcție de evenimente specifice (exemplu: Crăciun, Valentine’s Day);
  • Colectarea de date publice și introducerea lor într-un document specific pentru fiecare campanie de marketing în parte.

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
  • produse perfect organizate
  • detalii clare și convingătoare
  • imagini reale și profesioniste