MARINELA ARDELEAN

Descriere colaborare:

Colaborarea cu Marinela Ardelean ne-a deschis simțurile pentru vinul de bună calitate. Pentru noi este întotdeauna o reală plăcere să știm că produsele pe care le adăugăm în site-urile clienților noștri sunt de calitate și sunt îmbrăcate într-un branding ale cărui valori sunt sincere și devotate consumatorului final. Încă de la bun început ne-a atras ideea care stă la baza proiectului, și anume, organizarea într-un singur loc a tuturor vinurilor și cramelor din România și Moldova.

Un vis îndrăzneț, la care am început să colaborăm în 2020 și în cadrul căruia principala satisfacție resimțită a fost conștientizarea faptului că am pus umărul la realizarea uneia dintre cele mai „gustoase” baze de date din România.

Vezi aici capturi de ecran

Highlights:

  • Peste 500 de vinuri și 120 de crame încărcate pe platforma WordPress marinelaardelean.com. La fiecare vin am completat peste 40 de câmpuri cu informații utile (titlu, descriere, crama de unde provine vinul, anul producerii, regiune, imagine etc.). Pentru fiecare cramă am completat câte 8 câmpuri (titlu, descriere, regiune, țară etc.);
  • Am formatat textele și le-am verificat cu ajutorul unui plugin specializat, astfel încât să ajungă la un punctaj între 95 și 99 din 100 din punct de vedere al cursivității textului, informațiilor oferite, structurii și gramaticii.

Servicii oferite:

La fel ca în cazul fiecărui client, și aici a fost nevoie de realizarea unui pachet de servicii personalizat în funcție de priorități și necesități. În cadrul proiectului a fost nevoie nu doar de urcarea produselor pe platformă, ci și de verificarea textelor și editarea imaginilor, astfel încât să ne asigurăm că site-ul va fi omogen și îi va livra utilizatorului o experiență plăcută și utilă. Printre serviciile oferite se află:

  • Introducere date în limba română și limba engleză;
  • Verificarea informațiilor prezente pe site și completarea sau schimbarea celor care nu mai erau de actualitate;
  • Verificarea link-urilor și corectarea celor care nu funcționau;
  • Alegerea imaginilor potrivite pentru fiecare vin/cramă și editarea lor;
  • Realizarea unui Quality Assurance și raportarea unor erori de programare.

Ultima actualizare: 13 iunie 2021 (site-ul a suferit schimbări majore – linkul nu mai este de actualitate)

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
  • produse perfect organizate
  • detalii clare și convingătoare
  • imagini reale și profesioniste