Verificare și corectare texte

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă proprietarii de site-uri sunt micile greșeli care se strecoară în textele de prezentare, descrierile de produse, blog posturile și landing page-urile de conversie. Oricât ar fi de atenți, antreprenorii și creatorii de conținut nu vor putea evita aceste greșeli care apar din varii motive, de la neatenție la grabă sau, pur și simplu, din dezinformare. 

Nu o dată ne-am lovit de cazuri în care o parte din conținut a fost postat de două ori (din greșeală) sau ne-am trezit cu diacritice lipsă și formatări greșite de text. Acestea din urmă pot apărea și din cauza automatizării procesului de introducere de date pe site. Iar clienții vor observa asta. Oricât am vrea să credem că „mulți văd, puțini pricep”, un text cu lacune sau greșeli de scriere va fi întotdeauna ținta criticilor potențialilor consumatori. Tocmai de aceea, am decis să luăm cuvânt cu cuvânt și, cu migală, să corectăm acolo unde au răsărit din greșeală litere în plus, sau, din contră, au fost mâncate de cineva… pofticios.

Pașii colaborării

Exact ca în procesul de scriere a textelor creative, suntem atente la orice greșeală de scriere prezentă în textele tale.
  • Pentru început, vom avea nevoie să ne oferi câteva informații despre site-ul sau documentul pe care dorești să-l corectăm. Te vom ruga să ne spui dacă dorești să verificăm doar o parte din acesta, sau ai nevoie să trecem prin tot fișierul.
  • În funcție de complexitatea proiectului, de domeniu și deadline-urile pe care le vom stabili inițial, îți vom propune un buget personalizat pe proiectul tău, astfel încât să ne asigurăm că totul este cât se poate de corect.
  • De-a lungul colaborării, vom păstra constant legătura și îți vom oferi feedback periodic, astfel încât să te ținem la curent cu stadiul în care se află proiectul. Vom putea corecta direct pe platformă ori în documentul original, sau vom verifica textele într-un document copiat, pentru ca tu să ai control absolut.

Procedura de lucru

Pas cu pas, cuvânt cu cuvânt, analizăm, ștergem, corectăm, revizuim.

Pentru că suntem o echipă perfecționistă, ne-am asigurat o procedură de lucru clară și concisă. Fiecare text va fi verificat de cel puțin două perechi de ochi, asta pentru că știm că, mai ales atunci când vine vorba despre conținutul scris, unde-s doi… puterea de a „găsi greșeli” crește. Pe lângă serviciul principal de verificare și corectare a textelor, la final, îți vom livra și un raport cu cuvintele greșite pe care le-am identificat prin parcurgerea documentelor, precum și cu cuvintele înlocuite. În felul acesta, vei fi constant la curent cu toate modificările pe care le-am realizat, având astfel parte de profesionalism și claritate în colaborare.

Servicii cheie

Ne hrănim cu corectarea greșelilor de scriere

  • Identificarea greșelilor de scriere și corectarea lor cu formule adaptate care să îmbogățească textele de conversie
  • Eliminarea datelor eronate din descrierile de produs, astfel încât acestea să fie la zi, autentice și originale
  • Introducerea de diacritice, sau eliminarea lor (conform cerințelor proiectului)
  • Verificarea punctuației și corectarea spațiilor lipsă sau a celor în plus, conform cu normele de scriere
Exemple de proiecte în care am folosit acest serviciu:

PSYCH IT

MARINELA ARDELEAN

LASĂ-MĂ SĂ FIU

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
  • produse perfect organizate
  • detalii clare și convingătoare
  • imagini reale și profesioniste