Documentare produse și research

Fie că e vorba de inventarul produselor pe care vrei să le urci în magazinul tău online, ori ai nevoie de informații colectate de pe internet, ai nevoie de o echipă pasionată de research, bine organizată, atentă la detalii, care citește repede și găsește informațiile potrivite pentru proiectul tău. Deși pare simplu, research-ul nu este doar o banală „căutare pe Google”. De cele mai multe ori e nevoie de ani întregi de experiență pentru a ști ce să cauți, cum să o faci și, mai ales, unde. 

Research-ul implică mai mulți factori, de la colectare la studiu, sistematizare a informațiilor și formatarea ei într-o formulă care să fie clară și concisă. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, companiile care au nevoie de astfel de servicii pentru a-și putea desfășura optim activitatea, aleg să renunțe, din cauza lipsei de timp.

Asta pentru că research-ul este flămând de ore pierdute în căutarea informațiilor corecte. Însă noi suntem cei mai potriviți „detectivi particulari de colectat informații”. O vom face cu răbdare și profesionalism, astfel încât tu să te bucuri de rezultate, fără să pierzi o secundă din timpul tău prețios.

Pașii colaborării

Nu ne considerăm neapărat șoareci de bibliotecă, dar suntem perfecționiste, iar asta se reflectă și în abordarea pe care o avem față de colaboratorii noștri.
  • Primul pas este să avem o discuție detaliată despre proiectul pe care îl derulezi și informațiile pe care dorești să le găsim pentru tine. Poate fi vorba despre colectarea informațiilor de la furnizorii cu care lucrezi, o listă cu restaurante care vând gogoși cu gem de caise, sau poate fi un domeniu mai complicat. Partea de colectare de date o facem în mod special în cazul magazinelor online, unde e nevoie de detalii tehnice suplimentare pentru descrierea concisă și corectă a produselor puse spre vânzare (însă nu ne limităm doar la acest tip de servicii). 
  • După ce am trasat exact toate detaliile proiectului, îți vom propune un buget personalizat, în funcție de complexitatea sarcinilor pe care le-am dezbătut împreună și bazat, în special, pe un plan de cercetare simplificat care conține timeline-ul efectiv al lucrării.
  • În final, vom colecta datele pe care dorești să le primești și le vom livra într-o formă securizată, agreată inițial.

Procedura de lucru

De la prima discuție și până la documentul final, fiecare pas făcut în timpul proiectului este realizat cu profesionalism, dedicare și discreție

Pentru început, după ce vom stabili exact tipul de servicii de care ai nevoie, vom cerceta cu atenție sporită domeniul de activitate, vom colecta datele necesare realizării proiectului, apoi le vom analiza și ne vom asigura că ele sunt reale și de calitate. Documentul final va fi verificat suplimentar, astfel încât să ne asigurăm încă o dată că nu s-a strecurat nicio eroare. După ce totul este analizat și verificat “la sânge”, analizat și corectat, îți vom livra datele cerute într-o formă agreabilă și pe un canal de comunicare stabilit inițial, astfel încât să ne asigurăm de protecția datelor furnizate.

Servicii cheie

Atunci când vorbim despre cercetare și colectare de date, cerul este limita.
Totul depinde de imaginația și dorința ta de evoluție antreprenorială.
  • Documentarea produselor (spreadsheets complexe – csv, xls) în vederea realizarării cataloagelor/inventarelor/registrelor de produse ale magazinelor online și pregătirii lor pentru import, cu toate detaliile tehnice necesare (ex: Titlu produs, descriere, cantitate, preț, stoc, furnizor etc.)
  • Colectarea de date pentru restaurante, în vederea întocmirii meniurilor de specialitate
  • Colectarea de date publice, în vederea realizării de baze de date pentru companii
  • Orice sarcină care implică și o parte de colectare, analiză și formatare de date
Exemple de proiecte în care am folosit acest serviciu:

MARINELA ARDELEAN

NEAKAISA

RECOBOL

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
  • produse perfect organizate
  • detalii clare și convingătoare
  • imagini reale și profesioniste