Servicii

Avem noi o vorbă:

„Un antreprenor va fi de succes în momentul în care, în loc să învețe să le facă pe toate, va angaja o echipă capabilă să facă toate acele task-uri minuțioase pe care el nu are timp sau nu știe să le facă.”
Online wishes list-rafiki

Instrumentele perfecte pentru dezvoltarea afacerii tale

Afacerea pe care o ai este reflecția profesionalismului pe care fiecare client sau colaborator îl va aprecia sincer. Indiferent de serviciul pe care îl alegi, ne vom asigura că totul este personalizat pe nevoile tale, oferindu-ți astfel instrumentele necesare pentru dezvoltarea armonioasă a companiei tale. Asta pentru că știm că fiecare afacere este diferită, motiv pentru care este necesar ca primii pași spre succes să îi facem perfect aliniați pe un drum comun, fără opreliști.

Serviciile noastre

Decât să pierzi timp experimentând și învățând, mai bine investești în creșterea ta, externalizând sarcinile migăloase.

Adăugare produse în
magazine online

Detaliile sunt cele care fac diferența în procesul de vânzare. Un site ordonat, unitar și perfect organizat îți va invita clienții să revină cu încredere.

Documentare produse
și research

Fiecare informație din magazinul tău online trebuie să fie corectă și să reflecte întocmai realitatea. Doar așa vei putea oferi încredere și profesionalism.

Editare imagini
de produs

Imaginile produselor sunt primele pe care clienții tăi le văd. Ele trebuie să fie clare, de calitate, uniforme și să scoată în evidență detaliile produselor.

Introducere
și prelucrare date

Indiferent că vorbim de prelucrare și introducere de date din offline în online sau invers, un astfel de serviciu asigură o bună organizare a proiectelor tale.

Tehnoredactare proiecte
și documente

Timpul e scurt. Lasă pe seama noastră pregătirea tehnică și grafică a textelor și tabelelor din proiectul tău, conform regulamentului prevăzut.

Verificare și
corectare de texte

Nu e suficient ca un text să fie creativ, el trebuie să fie și corect. Lipsa diacriticelor sau micile greșeli vor alunga clienții, chiar dacă mesajul este wow.

Cum te vom ajuta, mai exact

  • Îți vom oferi sfaturile necesare care să te ajute să îți crești afacerea și să ajungi mai ușor acolo unde îți dorești.
  • Vom lucra pe taskurile minuțioase, consumatoare de timp și care îți scot peri albi.
  • Îți vom oferi constant feedback și vom fi la dispoziția ta în orice moment.
  • Vom livra cu acuratețe maximă, respectând termenul agreat împreună.
  • Vom face totul manual, fără soft-uri de automatizare, astfel încât să avem control deplin asupra uniformității și clarității datelor pe care le vom adăuga, introduce sau colecta.

Cu cine am mai lucrat

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
  • produse perfect organizate
  • detalii clare și convingătoare
  • imagini reale și profesioniste