Editare imagini de produs

Nimănui nu îi place să vadă pe site-uri zeci de fotografii de toate mărimile, cu fundal în toate culorile curcubeului. Mai ales în cazul magazinelor online, vizualurile cu produsele puse spre vânzare trebuie să fie de calitate și să ofere absolut toate detaliile pe care clienții le caută. Asta pentru că, statistic vorbind, înainte să înceapă să citească despre un anumit produs, vizitatorii de pe site-ul tău se vor uita mai întâi la imagini. Iar dacă acestea nu sunt profesioniste, potențialii clienți vor părăsi site-ul, considerând că, dacă imaginile sunt de proastă calitate, atunci și produsele sau serviciile tale sunt la fel.

Luminozitatea, fundalul, culorile, obiectele din imagini, claritatea, texturile – dacă toate acestea sunt armonizate perfect, îl vor ajuta pe client să adauge produsul în coș și, desigur, să cumpere. Și pentru că suntem pasionate de ordine și disciplină, am decis să preluăm și această sarcină minuțioasă, cea de editare fotografii, ca un serviciu adiacent celui de adăugare de produse în magazinele online, astfel încât site-ul tău să aibă un aspect impecabil.

Pașii colaborării

Exact ca în fotografie, vrem să ne asigurăm de la bun început că vom avea o colaborare luminoasă, clară, de impact.
 • Pentru început, vom organiza o întâlnire în cadrul căreia să discutăm concret despre toate detaliile proiectului. Vom avea nevoie să știm despre câte fotografii este vorba, unde vor fi ele postate, ce ai nevoie să modificăm sau să retușăm la ele.
 • În funcție de complexitatea proiectului și de cantitatea retușului pe care va trebui să îl realizăm, îți vom propune un buget personalizat, adaptat nevoilor tale.
 • Vom ajusta, corecta și retușa, urmând să îți livrăm noile fotografii într-un format agreat de tine (PNG, JPEG etc.) sau chiar să le urcăm noi pe site, în cazul în care decidem asta.

Procedura de lucru

Cu fiecare imagine îmbunătățită simțim că mai facem un pas spre o lume ideală

Pentru că știm cât de importantă este o prelucrare profesionistă a imaginilor care reflectă un brand, folosim doar programe profesionale de editare și manipulare foto, astfel încât să ne asigurăm că vom livra întotdeauna calitate și claritate. 

În același timp, respectăm cu strictețe toate regulile elementare de design și fotografie de produs, deoarece ne dorim ca rezultatul final să fie unul perfect armonizat cu personalitatea brandului pe care îl reprezintă. Suntem atente la detalii și le scoatem în evidență cu ușurință, reușind astfel să edităm fotografii de produs care să-și îndeplinească scopul cu succes, acela de a convinge și de a vinde.

Servicii cheie

Nu doar culoarea contează…
deși e una dintre cele mai importante aspecte
 • Redimensionarea imaginilor, conform cerințelor
 • Ajustarea și corectarea culorilor, a contrastului și a luminozității
 • Prelucrarea, retușarea și manipularea fotografică cu scop comercial
 • Schimbarea fundalului sau adăugarea unei culori uniforme pe fundal
 • Eliminarea sau adăugarea de elemente informaționale (logo-uri, watermark etc.)
 • Redimensionarea și decuparea imaginilor, astfel încât ele să fie potrivite pentru platforma pe care urmează să fie urcate
 • Eliminarea din fotografii a obiectelor care încarcă inutil și distrag atenția de la subiectul principal
Exemple de proiecte în care am folosit acest serviciu:

MARINELA ARDELEAN

NEAKAISA

CARISMA

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
 • produse perfect organizate
 • detalii clare și convingătoare
 • imagini reale și profesioniste