Testimoniale

Ce spun clienții noștri?

Numai lucruri faine și le mulțumim!
Suntem mândre că primim review-uri bune 
de la clienții noștri dragi:

Marinela Ardelean

Wine Expert
Consultant
Speaker
Author

5/5

Am colaborat cu Laboratorul de Date pentru introducerea de date pe platforma mea, marinelaardelean.com. Pot să garantez că Lili și Alina lucrează excelent, cu atenție la detalii, cu flexibilitate în program și având mereu o atitudine pozitivă și orientată spre soluții. Pentru ele, nu există „imposibil”!

5/5

Lucrez cu Laboratorul de Date deja de câteva luni. Fiecare sarcină este îndeplinită în timp util, se răspunde prompt la solicitări și la întrebări, iar echipa prezintă un echilibru bun între înțelegerea inițială și flexibilitate (mulțumim că ne ajutați cu chestii „apart from what we initially discussed”). Nu am niciun singur reproș sau îmbunătățire de sugerat. Everything is smooth and fair! Recomand 100%.

Tina Suciu

IMC Wild Child
Founder ADOCT Advertising​
Ana Luisa Team

Silvia Palasca

Business Strategist at SVP Solutions

5/5

Ca web developer, este important să pot externaliza partea de introducere date (upload produse, texte, poze) către cineva de încredere, care are răbdare și tratează fiecare task cu atenție maximă. Fetele de la Laboratorul de Date sunt perfecționiste, atente și oferă un raport calitate/preț excelent.

5/5

Am avut un proiect mare, cu multe mii de data entry, în care am beneficiat de câteva sute de ore (flexibile), comunicare eficientă, double și triple check-uri voluntare, profesionalism și multe altele. Nu aș recomanda Laboratorul de Date pentru că l-aș ține pentru mine. Dar n-am eu treabă cât pot ele să facă… Așa că, succes, Lab! Pentru potențialii clienți: Be nice and you’ll be treated accordingly!

Radu Rizea

Business Owner at Premium Wine Media

Andreea Bucoveanu

Fondatoare Dandelion

5/5

Laboratorul de date. Sau fetele, cum le spun eu. Fetele fac o treabă grozavă. Sunt deschise, există comunicare, totul pentru a fi win-win situation. Am colaborat pentru introducere produse în site și recunosc, când se adună ceva produse de introdus, este o ușurare că le pot trimite datele într-un excel și știu că cineva se ocupă de treabă. Și bine. Mulțumesc pentru colaborare, fetelor! 

5/5

Echipă serioasă, conținut de calitate care a strâns sute de vizualizări pe săptămână pe site-urile service-ului auto și multe share-uri de pe pagina de Facebook. Recomand Laboratorul de date!

Neculai Ciușleanu

Fondator Service Auto Chelu Brașov

Laura Ioana Sărdescu

Fondatoare NeaKaisa.ro

5/5

Laboratorul de Date este o colaborare surprinzătoare. De la abordarea pragmatică a task-urilor, până la twist-ul creativ în rezolvarea problemelor, am găsit în ei un partener alături de care ne face plăcere să construim. ❤️

5/5

Echipă profi și dedicată care acordă atenție sporită detaliilor și care te scapă de task-urile care-ți dau bătăi de cap. Recomand cu mare încredere!

Lia Oltean

Psiholog Clinician, Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental psychit.ro

Radu Soflau

Psiholog Clinician, Doctor în Psihologie
psychit.ro

5/5

O echipă dinamică care oferă soluții flexibile, calitate și un grad crescut de disponibilitate. Recomand cu încredere! 

5/5

Colaborăm cu succes de pe la jumătatea lui 2020, pe parte de content și research. Proiectele au fost livrate la timp, comunicăm bine, iar clienții mei au fost mulțumiți și au apelat în continuare la serviciile lor. Recomand!

Ionuț Mocanu

Fondator Igamo.ro

Șerban Andrei Sanu

Pilot CNVC

5/5

Sunt pilot în campiontul național de viteză în coastă și am avut nevoie de o broșură de prezentare pentru sponsori. Laboratorul de Date m-a ajutat să o aduc pe cea veche la o formă mai bună, cu un text mai adaptat zilelor noastre și cu research.
Recomand!

Au avut încredere în noi:

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
  • produse perfect organizate
  • detalii clare și convingătoare
  • imagini reale și profesioniste