Introducere și prelucrare date

Atunci când ai nevoie de căutarea sau transferarea anumitor informații dintr-un loc în altul, ai nevoie de o echipă organizată, răbdătoare, atentă la detalii, care lucrează rapid și eficient. Vrei cantitate, dar și calitate. Când lucrezi cu un volum mare de date, gestionarea acestora poate fi dificilă și consumatoare de timp. 

Deși există softuri care promit transferarea datelor de pe suport fizic pe suport digital, soluțiile tehnice nu sunt tot timpul suficiente, ori eficiente. Tocmai de aceea, indiferent de tipurile de date sau de tipul de fișiere pe care dorești să le completăm, te ajutăm atunci când proiectul tău cere acuratețe și dublă verificare.

laboratorul-de-date-introducere-si-prelucrare-date-foto-1

Pașii colaborării

Căutăm și organizăm cu sârguință informații vitale.
O facem manual, cu atenție sporită, astfel încât tu să ai timp să te bucuri de creșterea afacerii tale.
  • Vom avea o discuție despre proiectul pe care îl desfășori și datele pe care dorești să le transferi dintr-un format în altul. În cadrul discuției, vom trasa clar sarcinile și detaliile procedurale, de la locul de unde vom lua informațiile (de pe hârtii, imagini scanate, formulare, site-uri etc.) la tipul de livrabil pe care îl vei primi gata completat cu datele dorite (Google Docs, Google Sheets, Excel, Word, PDF etc.).
  • Vom trasa exact datele de finalizare a proiectului și vom stabili bugetul optim pentru îndeplinirea sarcinilor.
  • Dacă va fi nevoie, vom face research și îți vom oferi constant feedback despre datele culese și introduse în noul format pe care ți-l dorești.

Procedura de lucru

De la prima literă sau cifră și până la ultimul punct, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de lucru este realizat într-un mod profesionist

Primul pas va fi să înțelegem exact despre ce date este vorba și care este scopul lor. Serviciul de introducere date poate include și partea de research în care vom căuta pentru tine detalii suplimentare pe care dorești să le introduci în documentul final. Ulterior, după ce am trasat clar liniile proiectului și nevoile tale, vom analiza cu atenție potențialul datelor pe care le vom introduce și ne vom pune pe treabă cu minuțiozitate și atenție la detaliu. În final, după ce totul este gata introdus manual cu mare atenție, ne vom asigura că fiecare virgulă e la locul ei, verificând încă o dată livrabilul, înainte de a fi trimis către tine în forma agreată inițial.

Servicii cheie

Indiferent că vorbim despre informații în format fizic sau digital,
vom procesa și introduce orice tip de date
  • Research și extragerea datelor din mediul online (de pe site-uri, din broșuri sau documente tehnice în formate agreate în prealabil) și introducerea lor în format digital
  • Introducerea datelor de pe suport fizic (documente scrise de mână, copii pe hârtie, imagini scanate) pe suport digital
  • Extragerea datelor din imagini (adrese, numere, informații) și introducerea lor într-un format agreabil (document sau tabel)
  • Procesarea și aranjarea documentelor fizice conform unei metodologii agreate în prealabil (manuscrise, facturi, chitanțe etc.)
Exemple de proiecte în care am folosit acest serviciu:
ana-luisa-servicii-introducere-si-prelucrare-date

ANA LUISA

logo-portofoliu-svp-solutions-laboratorul-de-date

SVP SOLUTIONS

MARINELA ARDELEAN

Cere o ofertă!

Oferă-le clienților tăi ceea ce caută de mult prea mult timp:
  • produse perfect organizate
  • detalii clare și convingătoare
  • imagini reale și profesioniste